Världens tråkigaste blogg?

2008-06-24,  kl 12:29:21


Jag vet att min blogg är tråkig nu, kanske världens tråkigaste blogg. Men jag gör mitt bästa i att försöka uppdatera den ibland. Jag hoppas bara att jag inte tappar intresset helt och inte skriver alls på flera månader som sist.

De har varit fullt upp de senaste dagarna. Jobbet har varit ganska stressigt men roligt, jag trivs. Dessutom så får jag köra en del lastbil också vilket är en bra uppvärmning inför flytten mellan Sthlm och Gbg. Min älskling och jag har det bra till och från. Men det börjar kännas bättre nu när vi bor här. Tänker aldrig släppa taget om kvinnan, älskar henne så mycket även om jag är dum ibland och tvärtom. Det enda som är ett stort problem är ekonomin. Jag vet inte exakt hur mycket jag får ut den här månaden eftersom jag har bett som ett förskott. Vanligen så är det utbetalning den 15:e varje månad, och inte 25:e som jag hade trott. Men det ska nog ordna sig. Jag borde kanske öppne en fond åt oss? Så kan ni med bra ekonomi skänka lite pengar till fonden. Jag vet, jag är smart!

I övrigt så hoppas jag att ni hade en bra midsommar. Min var helt okej. God matt och lika gott sällskap och nästan en hel arbetsdag. Ni får gärna berätta kort om eran.

Ha det fint!


Veckan som gått

2008-06-14,  kl 12:36:47


Det kan vara dags för en liten update av bloggen. Det har nu gått en vecka på det nya jobbet och det har fungerat riktigt bra. Har lärt känna nytt trevligt folk och det känns skönt. Eftersom jag har jobbat ute i solen alla dagar så har jag blivit lätt solbränd men fått mycket färg... på huvudet och armarna. Måste sola resten av kroppen någon dag. De senaste dagarna har jag även fått cykla en massa på en Lisebergs-rosa cykel. I förrgår cyklade jag från welanderplatsen till Majorna. Det blev kanske 15 km eftersom jag cyklade vilse i storstan. Igår cyklade jag mellan Askim och Majorna, till och från. Det vart väl kanske 20 km sammanlagt efter en liten färd åt fel håll. Men jag får bra träning och jag försöker att gå ner i vikt, och jag tror det börjar hända lite. Skulle inte förvåna mig om jag har tappat 1 kg denna vecka. Hurra! 

Chefen är snäll och rolig. Jag har fått en massa saker av honom. Som mikrovågsugn (ganska enkel, men nästan ny), en jättefin tavla som föreställer en nattbild över Operahuset i Göteborg och Lindholmen m.m. i bakgrunden. Den var beklädd med guldram och glas. Sedan så har jag fått en fin bordsskiva som jag skall montera upp på väggen i vår nya lägenhet, så att det blir som ett café/barbord och så har jag fått en massa fribiljetter på liseberg. 100 st. tror jag och jag antar att jag får mer när jag behöver.  

Men idag är jag ledig tack och lov. Det var skönt att sova ut, även om jag vaknade upp två gånger p.g.a. av mardrömmar. Jag försökte väcka älsklingen för lite tröst men fick tyvärr ingen. Så därför sitter jag här nu och tänker på annat.

Idag blir det kanske en dag på Liseberg, första gången i mitt liv. Det ska bli riktigt spännande.  


Idag börjar jag jobba

2008-06-09,  kl 04:36:56


Om några timmar så börjar jag jobba. Min väckarklocka är inställd att ringa kl. 06:00 men jag vaknade pigg och redo 2 timmar tidigare. Jag kunde inte heller somna om. Jag får hoppas att jag överlever dagen med 4 timmars sömn. Men hur som helst så är jag riktigt taggad för att börja jobba, det ska bli spännande.




Detta har hänt

2008-06-06,  kl 16:09:58



Som jag sa tidigare så skulle jag försöka uppdatera bloggen när jag får tid över, vilket jag har nu. Jag kan berätta lite vad som har hänt de senaste dagarna. Jag och baby var nyligen och tittade på lägenheten på Lindholmen som vi hade fått. Jag måste säga att den var riktigt fin, och lite lyxig också faktiskt. Ska bli kul att flytta in och köpa lite nya fina möbler och inreda allt. Sen blir det inflyttningsfest. Området runt Lindholmen är också riktigt fint, ligger precis vid vattnet och allt är modernt och fräscht. Jag kommer nog garanterat trivas där. 

Jag köpte för några dagar sedan en PSP med spelen Daxter och Patapon som är två riktigt roliga spel. Jag kanske recenserar spelen senare. PSPn är jag i alla fall riktigt förtjust i. Jag köpte den silvriga versionen.

Igår var jag ute med Veronicas mamma och Alex. Vi klappade grisar och getter och åt glass.

Men i övrigt lever vi gött här i gbg. Solen har skinit varje dag och värmen har varit underbar. Men jag hoppas på regn snart. Det börjar bli torrt överallt. Ni får ha det bra i sommarsverige.


      Daxter                                            Patapon


Min blogg tar semester

2008-06-03,  kl 12:48:42


Som ni märker har min blogg blivit ganska inaktiv. Det beror mest på omständigheterna som sker just nu med det nya livet här i Göteborg. Det kommer vara fullt upp hela sommaren så det kommer inte bli mycket bloggande så vi får säga att min blogg tar semester. Men jag skall försöka uppdatera lite då och då när jag får tid och ork över. 

Idag har jag för första gången på mycket länge varit ute och sprungit med Veronicas mamma. Det var riktigt jobbigt eftersom min kondition inte är så mycket att hurra för. Men jag ska göra mitt bästa och kämpa på minst en vecka och se om det ger resultat. Jag kan tänka mig att det är riktigt skönt att springa när konditionen är i topp. Jag ska även fixa med bostadsbidraget idag och göra några ärenden på skatteverket.

Jag hoppas eran sommar har börjat bra. Nu ska jag återgå till mitt. Ha det!


Äntligen

2008-06-02,  kl 11:59:29


Ni får be om ursäkt för att jag inte har bloggat på ett tag. Men jag skall försöka summera dagarna som har gått på bästa sätt. Som jag skrev i det tidigare inlägger så skulle vi sticka till Göteborg oavsett om vi hyrde ut eller inte. Nu i efterhand är jag ganska glad att vi inte hyr ut till någon okänd person. Känns tryggast, plus att vi kan flytta våra möbler när vi vill i sommar. 

Resan till Göteborg var ett helvete, nästan i klass med bussresan vi fick genomlida förra gången vi åkte till Göteborg. Vi fick ta plats i en sådan där obokad vagn på InterCity. GIvetvis var det överfullt så vi fick tränga oss som boskap i "hallen" eller vad man kallar det lilla utrymmet där folk kliver på och av. Det var varmt som en bastu och där fick vi sitta på trappstegen i 1,5 timme. Men sen fick vi varsin sittplats bland ett gäng festande ungdomar. Men det var bättre än vår tidigare plats i alla fall. Efter 3 timmar var vi framme och då skulle vi släpa våra tunga packningar till spårvagnen och hem.

Det nya livet i Göteborg har hittills varit underbara. Vädret har varit som en dröm och allt känns så mycket bättre än Stockholm. Till och med luften är friskare. Vi har spenderat en del tid i stan där jag köpte Nintendogs (ett spel till Nintendo DS) till älsklingen och åt riktigt god kebab. Idag ska vi försöka ta en titt på vår lägenhet på Lindholmen samt ringa Riksten ang. vår lägenhet i sthlm. Hoppas ni får en bra dag.